MERSİN / TOROSLAR - Atatürk İlkokulu

Mrt

Kötü beslenme ve hareketsiz yaşam, çağımızın en büyük tehlikesi obeziteye yol açıyor. Sağlık Bakanlığı obezite ile mücadele başlatıyor ve sizi günde en az 30 dakika yürümeye, koşmaya ve hareket etmeye çağırıyor.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel okul müdürümüz Berkant Kayıkçı tarafından okulumuz tüm kadın çalışanlarına küçük bir jest yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılı dolayısıyla okulumuzda yapılan kutlama ve büyük şair Mehmet Afik Ersoy'u anma etkinliklerimiz.

Mrt

4/C sınıfı öğretmeni Derya Yıldırım'a, velilerine ve sevgili öğrencilerine  Dünya Pi Gününe özel etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

3/A Sınıfı Orman Haftası Etkinlkleri

Mrt

Çanakkale Zaferi vatan topraklarını korumak için şahlanan bir ulusun muhteşem destanıdır.

Mrt

Tüm Zorluklara Rağmen işini hakkıyla yapan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarız. Osmaniye Mahllesi Aile Sağlığı Merkezi ziyaretimizden kareler...

Mrt

Su hayatın temel unsurlarından biri olduğu için, sürdürülebilir su kullanımı ve korunması büyük önem taşır. Bu özel gün, suyun doğru ve etkin bir şekilde kullanılması, su kaynaklarının korunması ve suyun insanlık için nekadar değerli olduğunun vurgulanması için büyük bir fırsattır.

Mrt

Okulumuz Feel Good With Life Comp Projesi Kapsamında Nene Hatun Anaokulu bahçesinde bulunan Survivor Parkta Sağlıklı Olmanın iyi olmamıza nasıl katkı sağladığını ve olumlu duygular gelistirdiğimizi yaparak yaşayarak gösterdiler.

Mrt

Anasınıfı Öğretmenimiz Sema Aktaş Kuruculuğunda ilerleyen eTwinning Projemiz Feel Goog With Life Comp sergisi Yapıldı. Okul mdürümüz ve diğer öğretmen arkadaşlar sergiye destek olup büyük ilgi gösterdiler. Aynı projede yer alan Anasınıfı Müdür Yardımsı Tuğba Şenel ve Okulumuz Sınıf Öğretmeni Nahide Peri Kartaltepe de segiye katkıda bulunup destek verdiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi, velilerimizi kutlarız..

Ock

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü 20. Sayılı Arge Bülteninde eTwinning te İyi Örnekler Kategorisinde STEM İLE MATEMETİK HER YERDE  ve  FEEL GOOG WİTH LİFE CAMP projeleri ile okulumuz adına yer alan Derya Yıldırım, Sema Aktaş, Nahide Peri Kartaltepe ve Leyla Özge Memiş öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Süreç boyunca desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mersin'in yerel ürünlerinin ve foklorik özelliklerinin tanıtılarak yeni yetişen nesilleri bu konuda bilgilendirmek amacıyla yürütülen Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında okulumuzda belli aralıklarla tanıtım faaliyetleri yapılmaktadır.Emeği geçen Okul öncesi öğretmeni Sema öğretmeni tebrik ediyoruz..

Ara

Okulumuz Öğretmenlerinden Sema Aktaş, Aytaç Arif Alkan ve Ömer Er Hocalarımız eTwinning 2023 Çalıştayına katılarak okulumuzu temsil etmiş aynı zamanda yakın gelecekte yer alacakları  eTwinning projelerinin de ilk tohumlarını ekmişlerdir. Kendilerine başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında "100. YILDA 100 ÖĞRETMENLE 100 ETKİNLİK" temalı Codeweek Haftası Geleneksel II. Kodlama Şenliğine Katıldık

15 Temmuz Gazetemiz Yayında