MERSİN / TOROSLAR - Atatürk İlkokulu

Ara

Okulumuz Öğretmenlerinden Sema Aktaş, Aytaç Arif Alkan ve Ömer Er Hocalarımız eTwinning 2023 Çalıştayına katılarak okulumuzu temsil etmiş aynı zamanda yakın gelecekte yer alacakları  eTwinning projelerinin de ilk tohumlarını ekmişlerdir. Kendilerine başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında "100. YILDA 100 ÖĞRETMENLE 100 ETKİNLİK" temalı Codeweek Haftası Geleneksel II. Kodlama Şenliğine Katıldık

15 Temmuz Gazetemiz Yayında

Ekm

Okul öncesi öğretmenlerimiz tarafından sonbahar etkinliği düzenlendi.

Ekm

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı eTwinning faaliyetleri kapsamından başarılı çalışmalar yaparak; Okulumuzdan 2 öğretmenimiz e-Twinning kalite etiketi almaya hak kazanmış olup hak kazananların başarı belgeleri Çağdaşkent Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen törenle verildi.

Ekm

Okulumuzda; Kızılay , öğrenci- öğretmen-veli işbirliği ile düzenlediğimiz "Kan Bağışla Can Bağışla" etkinliğimizde 397 ünite kan bağışı yapılmıştır.

Ağu

Kadına yönelik şiddet; kadınlarınmaruz kaldıkları fiziksel,cinsel, ekonomik ve psikolojik eylemler olarak karşımıza çıkıyor.

Mrt

Matematik, temel bilim olmanın yanı sıra yaşamın dinamiklerini anlamlandıran bir araç olarak da kullanılmaktadır.

Ock

Okulumuz öğretmeni Sema AKTAŞ'ın kuruculuğunu ve mentörlüğünü yaptığı Zehra ASLAN ve Serap BAYRİ öğretmenlerimizin aktif ortaklık sağladığı bir yurtdışı 10 Türk ortaklı bir eTwinning projesi olan DOĞADAKİ MATEMATİK AVCILARI-MATH HUNTERS İN NATURE, ..